Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Oddvar Thorsen Kuriosa 2. februar 2012

Hjelp til selvhjelp

På toppen av utlånstatistikken troner ofte de såkalte selvhjelpsbøkene, dvs bøker som skal gi hjelp og råd i livets små og store problemer.  Her finnes svaret på det meste; meningen med livet, fastere rumpe, røykelsutt og dyretelepati bare for å nevne noen.

Men hva er den ultimate selvhjelpsboka? Mellom hvilke to stive permer finner man nøklen til det gode liv?

Undertegnede planlegger å finne ut av dette ved å fordype seg i selvhjelpslitteratur ut året, men trenger hjelp med å finne det beste og kanskje det verste i samlingen vår. Jeg innrømmer gjerne at jeg både er forutinntatt og skeptisk til mange av disse bøkene, men skal gjøre så godt jeg kan for å ta jobben på alvor og forsøke og heve meg over mine egne fordommer. Dette sammenfaller jo også godt med mitt vidløftige nyttårsforsett om å bli «et bedre menneske», dog ikke fullt så mye med fjordårets løfte om å bli mer «selvstendig og ta egne valg»

[polldaddy poll=5902284]

Bøkene leses og etterleves etter beste evne, så avlegges det rapport her på på bloggen, til selvstudier og/eller skrekk og advarsel.

Med mindre det fosser inn med gode forslag begynner jeg med Rhonda Byrnes The Secret. Andre forslag til litteratur blir tatt i mot med takk og nitidge selvstudier.

Oddvar

3 kommentarer til “Hjelp til selvhjelp”

    1. litteratur sier:

      Den er på lista.

  1. Sofie sier:

    https://selvforbedringblog.wordpress.com finner man mange gode tips til å forbedre seg selv 🙂

Det er stengt for kommentarer.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.