Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Ingela Nøding Anbefalinger 24. november 2014

Vi publiserer fremtidens forfattere!

Vil du bli kjent med Norges neste store forfatternavn? Her på Deichmans litteraturblogg kan du snart få lese upubliserte tekster fra skrivekunststudentene i Bø.

Tekst: Ingela Nøding/Foto over: Privat. (Marie Bergby Handeland er en av forfatterspirene du kan bli kjent med i desember.)

Hvem blir vår neste Linn Ullmann, Jon Fosse og Karl Ove Knausgård? Sjansen er stor for at hun eller han nå sitter og svetter over tekstene sine på et av landets skrivekunstakademier.

Deichmans litteraturblogg er så heldig å få publisere tekster av studentene ved Forfatterstudiet i Bø i Telemark. Vi er superstolte over å kunne si dette: Hver mandag i hele desember kan du glede deg til å lese dikt, kortprosa og småfortellinger fra landets kommende debutanter!

I tillegg blir du litt mer kjent med studentene selv. Vi har bedt dem fortelle litt om hvem de er, hva de foretrekker å skrive og hva de drømmer om å publisere.

Kan den mørkeste måneden i året bli bedre enn dette? Det tror ikke vi.

Gled deg!

Første tekst kan du lese mandag neste uke: 1. desember!

 

Her kommer en smakebit:


 

Kvardagsfilosofi

Spørsmålet var Å vera eller å ikkje vera No er spørsmålet Å trena eller å ikkje trena Å eta sjokolade eller å eta sjokolade

Før brukte folk tid på å filosofera Det gjer me ikkje lenger Me tenkjer ikkje lenge Ikkje før me har sett oss ned rasar alt saman

 

Av Silje Ree


 

 

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.