Abonner på nettstedet via epost

Oppgi din epost-adresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via epost.


Vi anbefaler

Published on desember 11th, 2017 | by Thor Arne Sæterholen

0

Deichmans julekalender: 11. des.

Thor Arne Sæterholen på Hovedbiblioteket anbefaler Guds barn av Lars Petter Sveen.

Bokomslag: Aschehoug

Guds barnI jula kan det være fint å lese historier knyttet til bibelhistorien og den kristne kulturarven, enten man er troende eller ei. Guds barn av Lars Petter Sveen er et godt alternativ. I denne romanen dikter forfatteren videre på historier fra Jesu tid, går inn i epokens konflikter og brytninger, og utforsker menneskelige dilemmaer – tvil og tro, rett og galt. I Sveens bok finnes det ingen onde mennesker, bare onde gjerninger, eller gode.

Guds barn er en spennende roman. Sveen utforsker ulike stemmer, og hopper en del i kronologien, noe som gir leseren mange aha-opplevelser av typen «åh, var det det som egentlig skjedde i andre kapittel!».

Vi er så heldige å få besøk av Lars Petter Sveen på Hovedbiblioteket den 12. desember kl.18.30 i forbindelse med vår litterære arrangementsserie «Kontekst». Da deltar han i et panel som diskuterer temaet «Folk på flukt», og han vil snakke om sin nye roman, Fem stjerner, som handler om nettopp dette.

I årets julekalender trekker vi ut gode, røde bøker fra hyllene. Hver dag i advent gir vi tips til nye leseopplevelser.
Print Friendly

Tags: , , , ,


About the AuthorLegg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back to Top ↑