Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 3. januar 2012

Pumpeorgel, oljefat og ompa til du dør

Pumpeorgel, oljefat og ompa til du dør. Kaizers Orchestra har kanskje vært det mest unike bidraget til den norske rockescenen siden årtusenskiftet, og ser ikke ut til å ha som hensikt å gi seg med det første.

Av: Victor Josefsen / Foto: Pressebilder

Pstereo roper hurra! – og har sjøsatt Marinen for russisk rullett, halleluja, Mr. Kaizer, hans Constanze og jeg. Skip o’hoi – Kaizers Orchestra er klare for Pstereo 2012. Varm opp til sommerens festival ved å låne CD’er, DVD og bok (Jan Zahl) av Kaizers Orchestra hos Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen!

 

 

Enda en finfin julegave ga Pstereo festivalgjengere 20.12. i fjor. Stein Torleif Bjella spilte inn sitt siste album Vonde visu på et dunkelt hotellrom i Trondheim, har Pstereo-inspirator Kjartan Kristiansen som produsent og enda to trøndere i sitt nærmeste støtteapparat. Hva er da mer naturlig enn at et av årets aller største helter kaste anker ved Nidelva i august. Stein Torleif Bjellas album Vonde visu, som Dagbladet kåret til fjorårets norske album, var fjorårets mest populære album hos Deichman bibliotek Musikkavdelingen. Så det er bare å sette seg på venteliste.

 

 

Vi må også nevne at Raga Rockers feirer 30 år med en aller siste rockefest på Marinen – og du kan låne musikk av den legendariske rockegruppa hos oss. Og til dere som aldri har tatt en lytt på Raga Rockers tidligere: Anbefales på det varmeste!

 

 

Dessuten sikrer Jonas Alaska og Team Me en dose av ny, norsk musikk. Deres ferske og fine nye skiver (bare trykk på lenkene) er populære hos oss. Dagbladet kåret Jonas Alaskas album til fjorårets nest beste norske album etter tidligere nevnte Stein Torleif Bjellas Vonde visu, og både Fædrelandsvennen og Spirit trillet seksere, mens Musikknyheter ga full pott til både Jonas Alaska og Team Me, 10/10. Det samme gjorde Aftenposten, til sistnevnte. Vi har bestilt flere eksemplarer, så det er bare å sette seg på venteliste.

 

 

Andre festivaler har også startet for fullt med bookinga, bl.a. Punktfestivalen og ikke minst Øyafestivalen. Vi kommer tilbake til dem!

Én kommentar til “Pumpeorgel, oljefat og ompa til du dør”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 62 andre abonnenter