Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 26. januar 2012

Tulus ut av den mørkegrå tåka

Tulus ble dannet i 1991 i Nittedal og er originalbandet til Blodstrup og Sarke fra Khold. De spilte inn debutskiva i Panser studio, 1996, og har totalt sluppet 5 album. Tulus har hele tiden operert som et undergrunnsband ved siden av medlemmenes andre aktiviteter med bl.a Khold og Old Man’s Child.

Sarke har gitt ut 2 skiver under navnet Sarke, et samarbeid med Nocturno Culto fra Darkthrone, Steinar Gunderesen og Anders Hunstad fra Satyricon + Cyrus fra Susperia og Dimmu Borgir. Les Thomas F, som bl.a. har skrevet i Nordic Visison, sin anmeldelse av det siste albumet til Sarke her. Crowbel er nytt medlem i Tulus og har tatt over etter Victor Borge fra TNT. Crowbel er kjent fra Minas Tirith fra Jessheim.

Med Olm og Bitter er Tulus er tilbake ved begynnelsen, sier ryktene, i tråd med den kritikerroste debutskiva Pure Black Energy. Olm og Bitter er spilt inn i Sonic train studios med Andy La Rocque. Artwork av Egil Nyhus. (Kaptein Sabeltann)

Bandet har spilt flere festivaler de siste årene i Norge, Tyskland og Spania, noe som har bevist at det er liv i et gammelt monster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter