Lorraine: Nytt navn, ny sound og nytt album

25. mai slipper bandet tidligere kjent som Lorraine sitt første album under det nye navnet Blackroom i Norge.

Lorraines «I Feel It» var den mest spilte norske låten på P3 i 2006, a-listing av XFM Radio i England og gruppa har blitt kåret til «best Electronic Act» under britiske BT Digital Music Awards og ”the best debut of 2005” i TimeOut Magazine. Nå er trioen klar med nytt navn, ny sound og nytt album.

Lorraine – I Feel It
YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Navneskiftet skjedde etter at bandets øvingslokale med alle instrumenter brant ned i Skuteviksboder september 2008. De følte da at behovet for fornyelse var tilstede, og bandet gjenreiste seg som Blackroom. Resultatet er en mix av elektro, rock og sofistikert pop.

Blackrooms mørke og stemingsladede singel «What Is It That You Want»:
YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Lighthouse er tittelen på albumet som er innspilt på Eigerøy Fyr utenfor Egersund og er første album siden Pop Noir ble sluppet i Japan 2009. Albumet er produsert sammen med Ralph Myerz og Souldrop (les vårt intervju med Souldrop).

Blackroom vil turnere i Japan, spile konserter i USA og England, samt turnere i Norge.

Comments
One Response to “Lorraine: Nytt navn, ny sound og nytt album”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] – Disaster In The Universe Supermale – Fashion Moves Helldorado -Lost Highway Motel Blackrooms – What Is It That You Want Karin Park – Restless Mikhael Paskalev – I Spy Social […]Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!