Robert Cray: Sommer i blått

Blueslegenden Robert Cray er albumaktuell med Nothin But Love på tampen av sommeren.

Robert Cray har hatt 15 album på Billboardlisten i USA, innlemmet i Blues Hall of Fame i en alder av 57 som den yngste noensinne, har en karriere som spenner seg over 3 tiår, der han også har spilt med notabiliteter som Eric Clapton og Stevie Ray Vaughan, Bonnie Raitt og John Lee Hooker.

Dette er hans første album for Mascot/Provogue og superprodusenten Kevin Shirley (Aerosmith, Black Crowes, Joe Bonamassa), og hans 16. studioalbum totalt med låter av Jim Pugh, Richard Cousins, Rony Brauangel og Cray selv.

Her er en forsmak av hva som er i vente:
YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Du kan låne musikk av Robert Cray på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen!

Du kan også låne musikk av utøvere som er nevnt i saka, bare klikk på lenkene.

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!