Post-postrock: Youth Pictures of Florence Henderson – But Now You Know

Youth Pictures of Florence Henderson

Tekst: Rune Aas

Til å være et av landets beste postrockband, er det etterhvert mindre og mindre med Youth Pictures of Florence Henderson som minner om akkurat det. Postrock, altså. For med But Now You Know er det liten tvil om at YPOFH fortsatt skriver magiske låter, 7 år etter at de debuterte med det fortsatt brillefine albumet Unnoticeable in a Tiny Town, Invisible in the City.

I motsetning til hurven av postrockband som til slutt ender opp med å høres ut som uinspirerte Explosions in the Sky-kloner, har det aldri vært tilfellet med YPOFH. But Now You Know er nok et eksempel på dreiningen deres vekk fra postrock og mer mot midwest emo. Låta er etter sigende en del av en kommende plate med uviss releasedato. Godt å høre, for jeg vil gjerne ha mer av emo-bandet Youth Pictures of Florence Henderson.

 

 

Saken er hentet fra Rune Aas sin brillefine blogg: http://brilleslangebrilleslange.no/

 

Du kan låne musikk av Youth Pictures of Florence Henderson på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker og noter i Deichmans katalog

 

Comments
One Response to “Post-postrock: Youth Pictures of Florence Henderson – But Now You Know”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Time 7″ 2. Gerilja – Lighting Death 3. Ampmandens Døtre – No Sleep Here 4. Youth Pictures of Florence Henderson – But Now You Know 5. Snøskred – We Are 6. Maribel – You Bring the Sadness feat. Emil […]Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!