Jan Erik Vold åpner Oslo Jazzfestival 2012

Oslo Jazzfestival 2012 starter mandag 13. august og avsluttes lørdag 18. august, og i år skal Jan Erik Vold åpne festivalen.

Oslo Jazzfestival 2012 tjuvstarter med Tony Bennett onsdag 8. august, men den offisielle åpningskonserten finner sted i Den Norske Opera & Ballett mandag 13. august, og det er den internasjonale jazzstjernen Kurt Elling med det norske elitelaget Kaba Orchestra som står på programmet.

Jan Erik Vold skal holde årets åpningstale. Senere i uka skal Vold også opptre på festivalen som en del av årets nysatsing ”Jazz & poesi”.

I tillegg til åpningstale og konsert, skal styreleder Jan Myhr dele ut Oslo Jazzfestivals pris ”Ella” for 2012 under åpningen i Operaen. Prisen deles ut hvert år for ekstraordinær innsats for Oslo Jazzfestival og/eller jazzlivet i Oslo.

Årets Oslojazz-program har ellers konserter som for eksempel Madeleine Peyroux, frijazzensemblet The Deciders, Bugge Wesseltoft solo med CD-en Songs på repertoaret, Solveig Slettahjell og Gregory Porter med Kringkastingsorkestret, en konsert med Ståle Storløkken solo og Snah solo i Oslo domkirke og Aslak Hartbergs nye prosjekt The Fuzz.

Du kan låne musikk av Jan Erik Vold på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen!

Du kan låne CD’er, DVD’er, bok og musikknoter av utøvere som er nevnt i saka, bare klikk på lenkene.

Les også Tony Bennett kommer til Oslo Jazzfestival 2012.

Les også Solveig Slettahjell og Gregory Porter inntar Operataket.

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!