Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Intervjuer 6. august 2012

Lynprat med Gerilja: Part II / Spiller på Øya Klubbdagen

I april slo vi av en lynprat med Aleks, vokalist/gitarist i Gerilja i anledning deres første singel fra deres kommende album. Her følger en ny lynprat med Aleks i anledning Øya Klubbdagen. Gerilja spiller tirsdag 7. august kl. 00:00 på Last Train.

 

 

Det går gjeteord om livekonsertene til Gerilja. Så hva kan dere lokke leserne våre med for å få dem til å ta turen til Øyakonsertene deres?

– Vi skal spille sanger fra den nye skiva vår, og vi skal ha et lite mini-sci-fi-sett i settet vårt komplett med FX og greier. Smoke Meadows, Mirage og As long As we’re Together. Haraball spiller også så her er det mulig å få to bra konserter tett i space/time.

 

 

Hvordan vil dere beskrive imaget deres? Og hvor mye vektlegger dere det?

– 20% indianer, 20% argentinsk fotballspiller/bokser fra Panama evt. Claudio Caniggia og Roberto Duran, 20% klassisk heavy metal-dude, 20% gangsta, 10% 80’s fatcat med speedboat, 10% Waynes World og 10% Nangiala = 110%, det er så mye vi vektlegger det.

 

Pirate Love

 

Favorittband fra Norge, foruten dere selv selvsagt?

– Magnus Moriarty, Pirate Love, Darkthrone, Aura Noir, Haust, Okkultokrati, WE.

Deres aller største liveopplevelse?

– Simon og jeg hadde foreldre som tok oss med på konserter hele tiden fra vi var veldig små, så vi har sett mye kulie ting. Michael Jackson + Kriss Kross og Guns ‘n’ Roses + Suicidal Tendencies var topp (Simon var for liten, så han var ikke med på disse), Prime Metallica, Kim Larsen i Konserthuset (han var hard på siggen).

 

 

 

Noen siste kommentarer til våre lesere?

Vær snill med andre og ikke kjøp for mange ting, les og lån bøker.

Haraball

 

Tirsdag 7/8 – Øyafestivalen, Klubbdagen: Haraball + Gerilja (gratis med festivalpass) 100,- 23.00 – Haraball, 00.00 – Gerilja

 

 

Du kan låne musikk av Magnus Moriarty, Pirate Love, Darkthrone, Aura Noir, Haust, Okkultokrati, WE og andre utøvere som er nevnt i saken.

5 kommentarer til “Lynprat med Gerilja: Part II / Spiller på Øya Klubbdagen”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 62 andre abonnenter