Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Intervjuer 1. desember 2012

tinA larsen project: Konsert på Chagall i Bergen / Intervju

Det er 1-årsjubileum for debutalbumet «Polder» og dette feirer tinA larsen project med konsert i hjertet av Bergen, på Chagall i Vaskerelven. Vi tok en liten prat med tinA.

I vårt intervju med Enmannshæren Æ forteller han at han gjør all promo selv. Hva med deg? Driver du også promo helt alene, eller? Og er det i så fall noe du har valgt selv eller er det vanskelig å få napp fra labler?

– Ja, jeg gjør all promo selv. Syns i grunn det er ganske spennende, så jeg gjør det med glede. Men, det tar mye tid, og den tiden skulle jeg gjerne heller ha brukt på å skrive musikk. Så ja, jeg skulle gjerne hatt hjelp fra en etablert promo-label. Har ikke fått napp ennå, men har i grunn heller ikke prøvd så hardt… det bør jeg kanskje gjøre?

– Den beste måten å oppleve tinA larsen project på er live på konsert.

Hva kan publikum forvente av tinA larsen project med fullt band på konserten?

– På konserten på Chagall skal vi spille debutalbumet «Polder» i sin helhet + noen helt rykende ferske låter. Jeg har med meg noen eminente musikere som jeg digger å spille med, så jeg gleder meg veldig til dette. Den beste måten å oppleve tinA larsen project på er live på konsert. Låtmaterialet mitt spenner fra mørke og melankolske ballader til lyse, melodiøse pop-rock-låter, så publikum kan forvente seg en dynamisk konsert.

– Jeg gjør all promo selv. Syns i grunn det er ganske spennende, så jeg gjør det med glede.

Hva er planene framover?

– Jeg har et par spillejobber booket i vår, ellers håper jeg å få spille så mye live som mulig. Jeg elsker å spille live! Jobber med å få en konsert i Oslo. Jobber også med materiale til ny plate, mye er ferdig og jeg har fått litt støtte til dette. Skal jobbe videre med dette neste år. Det blir spennende!

 

Mer tinA
Rykende fersk video fra tinA larsen project
tinA larsen project / Video / Secrets

tinA larsen project første video/låt «Mother, Love, Ocean» som ble spillelistet på NRK

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter