My Fair Lady-prøvene er i gang

Lise Fjeldstad. Foto: Haakon Hoseth

1. februar har den storslåtte musikalen, og publikumsfavoritten, My Fair Lady premiere på Folketeateret i Oslo. I hovedrollene finner vi Nina Hammerklev som Eliza Doolittle og Kåre Conradi som Henry Higgins. På scenen står også Lise Fjeldstad, Mari Maurstad og Dennis Storhøi.

My Fair Lady er en stor publikumsfavoritt på norske scener. Musikalen har blitt vist ved flere anledninger her til lands og hadde Norgespremiere på nettopp Folketeateret i 1960. Den ble senest satt opp i 2003 på Oslo Nye Teater og ble da sett av over hele 70.000.

Denne uken samles for første gang skuespillerne til prøver på Folketeateret. Og nå går det slag i salg frem mot premieren – kun avbrutt av en kort juleferie.

– Det skal bli godt å endelig komme i gang med prøvene. Og vi gleder oss til å se hvordan dette spennende teamet jobber sammen, sier produsent Ulrik Bugge.

Kåre og Nina. Foto: Haakon Hoseth

 

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!