Jim Protector: Julesingel og førjulskonsert

Fra Norges fattigste kommune, Horten, kommer en julelåt som forhåpentligvis gir den rette stemningen, uten det religiøse og kommersielle tilsnittet som preger høytiden til.

«Xmas tears (a labor of love)» er Jim Protectors bidrag til årets Alternative Julekalender og har en eksklusiv førpremiere i luke 9, etterfulgt av et offiseielt singelslipp 12.12.

Jim Protector har spilt sammen, gjort konserter og gitt ut plater siden begynnelsen av 2000-tallet. Til tross for at refrenget i «xmas tears» har ligget i skuffen i noen år, brukte indierock-veteranene et drøyt døgn fra konsept til innspilling av årets julelåt.

Fredag 14. desember er det førjulskonsert på Revolver i Oslo:

I anledning singelslipp gjør Jim Protector en av sine sporadiske konserter. På Revolver fredag 14. desember framfører de for første og siste gang sitt foreløpig siste album, «Artefact», i sin helhet i Oslo. Her får publikum en julepresang på kjøpet, nemlig en eksklusiv CD-utgave av albumet. Jim Protector utelukker ikke flere overraskelser i løpet av kvelden.

 

Jim Protector består av:

Alexander Svanberg | vokal / bass

Jarle Nordaas | gitar / vokal

Stein Ove Eriksen | gitar / synth

Andreas Solem Kjær | trommer / perkusjon

 

Diskografi:

2002: ”Half finished / Half begun” (Switch Off Records / Tuba)

2004: “Jim Protector’s Guide To Self-pity”(Switch Off Records / Tuba)

2007: “Shields Down” (Switch Off Records / Tuba)

2008: “Shields Down” Vinyl (Switch Off Records / The Garden)

2012: “Artefact” (Switch Off Records)

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!