Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 17. januar 2013

Datarock favoritt i første Melodi Grand Prix-delfinale

Førstkommende lørdag går årets første av totalt tre Melodi Grand Prix-delfinaler av stabelen i Steinkjer. Betsson tror Datarock fra Bergen har størst sjanse for å gå videre (1,65 i odds) av de sju artistene som skal kjempe om de tre finaleplassene.

Folkefavoritten Melodi Grand Prix går igjen av stabelen, og onsdag offentliggjorde NRK de syv første artistene som skal kjempe om finaleplass, og variasjonen spenner seg fra heavy metal og elektropop til dance og swing.

– Med så stor variasjon i sjangere, blir det spennende å se hvilke tre bidrag folket vil ha videre fra første delfinale. Her er det noe for enhver smak, men vi tror Datarock med sin lekne elektropop vil fenge årets seere. Trønderske Carina Dahl, som opptrer på hjemmebane, tror vi også vil fenge mange og kan være et godt spill, sier Daniel Vassbund, oddssetter i spillselskapet Betsson.

Liten tro på Supernova

Blant deltagerne finner vi også 18-årige Julie Bergan som er mest kjent som blogger og ikke minst som sangerinne på låten «SuperNova» av Cir.Cuz. Låten var blant fjorårets mest spilte på radio.

– Julie Bergan har en fin stemme, men vi i Betsson tror ikke denne låten er spennende nok til at folket vil sende henne videre til finalen. Vi har valgt å sette en nokså høy odds (6,00) på at hun sendes videre, men en kan aldri vite helt sikkert, det er det morsomme med Melodi Grand Prix. Det dukker alltid opp en overraskelse, sier Vassbund i Betsson.

Delfinale I – Steinkjer : Hvem kvalifiserer seg for finalen?

Datarock 1,65

Carina Dahl 2,00

Tom Hugo 2,25

Gromth og Emil Solli-Tangen 2,25

Vidar Busk 2,50

Mimi Blix 4,00

Julie Bergan 6,00

Én kommentar til “Datarock favoritt i første Melodi Grand Prix-delfinale”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter