Musikkvideo: Michael Jones – Drenching All Your dreams In Sound

drenching screenshot 4

Etter to singelutgivelser i 2012 er nå Michael Jones klar med sin debut-EP “Drenching All Your dreams In Sound”.

Sammen med produsent Ådne Meisfjord (120 Days, Serena Maneesh) og band bestående av medlemmer fra Beglomeg, Far From Tellus, Lorenzo og en rekke andre prosjekter, har Michael Jones laget en EP som skal vise det brede spekteret i hans musikalske uttrykk.

– De første to singlene, som også er på EP’en, viser den uptempo og mer rock-orienterte siden av min låtskriving. Mens på tittelsporet og “Someone Who Cares” tar vi det hele ned og lar våre mer sensitive sider skinne gjennom, ler Jones.

Og det er nettopp til tittel- og åpningssporet regissør Stephen Butkus har laget musikkvideo. Dette er tredje gang fotografen/regissøren jobber med Jones, og ifølge Butkus er faktisk alle gode ting tre.

– Drømmer har en kontakt med det underbevisste. De rangerer fra virkelige til uvirkelige og bisarre opplevelser. Jeg har alltid vært fasinert av oneirologi og studier av drømmer. De gangene du føler du er våken i en drøm, hvor du observerer, men ikke tar del i handlingene, og der du møter kjente og ukjente ansikter, men kan ikke helt forstå hvorfor du er der eller hvor du skal. Disse følelsene ville jeg prøve å fange i mer eller mindre grad med videoen til «Drenching All Your dreams In Sound». Dette er min forenklede versjon av min drøm om det å ikke kunne delta, men kun observere, sier Butkus.

 

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

 

“Drenching all your dreams in sound” EP er ute via Closet Claustrophobic Records på alle digitale plattformer 29.04.

Michael Jones klar med sin debut-EP
Michael Jones: A pose of living
Michael Jones: Intervju / video She’s leaving for Iran

Comments
One Response to “Musikkvideo: Michael Jones – Drenching All Your dreams In Sound”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Ådne Meisfjord (120 Days/Serena-Maneesh), og ble feiret med konsert på Internasjonalen 30. mai. Michael Jones  er med på gitar/kor, men dette er først og fremst Stein Bjercke og Robert Holm sitt […]Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!