Kaveh feat Newkid – Singelteaser

Kaveh Newkid
Kaveh slipper sin første radiosingle og gjester Senkveld på Tv 2 førstkommende fredag, 3. mai. Sjekk videoteaser.

Den 18 år gamle rapperen Kaveh Kholardi fra Grünerløkka på Oslo slipper førstkommende fredag låten «Börja Om», som er første singel fra den kommende EP´en «Hjertet Kommer Først». Låten er produsert av produsenttrioen Tailors Music, som får hjelp av et strykeensemble, dirigert og arrangert av Eivind Buene. Med seg på singelen har Kaveh også med Newkid fra Sverige.

 

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

 

Etter å ha markert seg i 2012, er Kaveh nå klar for å mate folket med ny musikk. Fjoråret inneholdt by:Larm-opptredener, festivalturné på bl.a. Hove, Slottsfjell og Øya, samarbeid med noen av landets største artister og egen dokumentarserie på NRK. Det hele kulminerte i vinter i en Norgesturné, hvor Kaveh og hans energiske liveshow besøkte flere av landets største byer. Nå er derimot tiden inne for å slippe ny musikk, noe hovedpersonen selv ser fram mot med spenning:

– 2012 var et veldig innholdsrikt år for min del, og jeg fikk opplevd en rekke ting som jeg aldri trodde jeg skulle oppleve så tidlig i min karriere. Jeg merker derimot nå at jeg er mer enn klar for å vise en ny side av meg selv, og introdusere meg for ytterligere flere mennesker rundt om i landet. Den nye singelen er et resultat av måneder med arbeid i studio, og jeg er veldig spent på hvordan folk tar imot både den og resten av utgivelsen som er like rundt hjørnet.

 

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

 

«Börja Om» blir å finne på alle digitale plattformer på MER Musikk via Universal Music fredag 03.05.2013. kaveh gjester talkshowet Senkveld på Tv 2 samme kveld, hvor han skal fremføre singelen sammen med Newkid.

Kaveh pryder coveret av siste Spirit. Sjekk intervuet. Anbefales!

Comments
2 Responses to “Kaveh feat Newkid – Singelteaser”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] – Vill Kaveh feat Newkid Kaveh – Bakomfilm Kaveh i en Fellini-aktig verden Chess National Cypher – Del […]

  2. […] i en Fellini-aktig verden Kaveh – Bakomfilm Kaveh feat Newkid – Singelteaser Kaveh – «Nordmann» – Spirit Studio Sessions Kaveh – […]Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!