Festivalklare Carmen Villain får oppmerksomhet i utlandet

CarmenVillain_bySimonSkreddernes

Carmen Villains (aka Carmen Hillestad) debutalbum «Sleeper«, har siden det ble sluppet i mars fått mye skryt i både norsk og internasjonal presse. I sommer spiller hun på Hove, Øya og Pstereo. Onsdag 5. juni står Carmen Villain på scenen på åpningen av Kulturhuset i Oslo (sammen med Deathcrush).

Pitchfork hadde verdenspremieren på Carmen Villains aller første låt «Lifeissin», og deretter har det gått slag i slag for den norske debutanten. I mai var albumet «ukas album» hos den britiske platebutikken Rough Trade, intervjuet i Interview Magazine i april,  og «Sleeper« var blant de topp 10 mest spilte platene på radiostasjonen KCRW i L.A. Dessuten havnet hun også på Top 100 på den amerikanske radiolisten CMJ.

Carmen Villain gjorde sin USA livedebut på Pianos i New York, og albumet kom i april ut i egen japansk utgave (med bonusspor). Videoen «Easy», som ble regissert av Kim Hiorthøy hadde premiere på Vice Magazine sin Noisey side:

 

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde
Du kan låne Carmen Villain sitt album «Sleeper» hos oss. Anbefales!

Sjekk også: Vi anbefaler: Deathcrush – Nytt magasin, flexi,download, posters m.m.

Comments
One Response to “Festivalklare Carmen Villain får oppmerksomhet i utlandet”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Festivalklare Carmen Villain får oppmerksomhet i utlandet […]Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!