Carmen Villain: Første låt fra WiMPcontaineren på Øya

carmen_villain_pb
I år som i fjor har WiMP og Øyafestivalen et spennende samarbeid; WiMPcontaineren – et lydisolert studio plassert på festivalens backstageområde. Hver dag gjøres unike opptak med noen av årets artister her.

Tekst: Victor Josefsen

 Carmen Villain var første artist inn i årets container, og i går ble låten sluppet  i WiMP – en versjon av Kurt Viles “He´s Alright”, hentet fra hans første album.

Hør Carmen Villain: «He’s Alright».

“Hans den gang aktuelle plate «Constant Hitmaker» hadde en umiddelbar effekt på meg og den platen står fortsatt som en av mine all time favoritter. Han skriver ekstremt gode låter, har veldig god smak produksjons- og harmonimessig, teksturene og nyansene på instrumenteringen er vakker og skeiv. Men det som smeller meg mest i bakken er den ekstremt coole og vakre vokalen hans. Det er veldig gøy å se at han har opparbeidet seg fra å bli nevnt i en bisetning i en kort artikkel til mer og mer suksess og annerkjennelse. Jeg ser han som en av vår tids beste artister, ’the real deal”, sier Carmen Villain.

Festivalklare Carmen Villain får oppmerksomhet i utlandet

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!