KAROKH: Nyskapende lyd og instrumentering

Karokh front

I fjor spilte  KAROKH i Kammerset innerst i Musikkavdelingen. Neste år slipper KAROKH  debutalbumet sitt på New York-selskapet Loyal Label. For å feire dette og gjøre ventetiden kortere har de sluppet deres første musikkvideo.

– Låtene har fokus på nyskapende lyd og instrumentering – du vil definitivt bli overrasket underveis, melder KAROKH.

Videolåta heter «Flowers Every Day», og blander kraut og støyrock. Videoen er filmet av Johan Lindvall og byr på skikkelig DIY-stemning.

 

 

Hvem er så KAROKH ?
Et alternativt sjumanns rockeband fra Oslo. Et spennende undergrunns-liveband som turnert omfattende på festivaler og klubber i Norge og Europa de siste årene.  KAROKH er vanskelig å sette i bås, da de mikser og trikser med kraut, improvisert minimalisme, dronete støyrock, amerikansk surf og akustiske folkeviser, samtidig som de holder musikken sammen.

 

KAROKH slipper debutalbumet sitt på New York-selskapet  Loyal Label 1. februar 2014.

Sjumannsorkesteret KAROKH fyrer løs på Deichman

Comments
One Response to “KAROKH: Nyskapende lyd og instrumentering”
Trackbacks
Check out what others are saying...


Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!