Garasjerockere fra Halden med egenkomponert julelåt

Gringo
Halden-bandet Gringo Bandido slipper sin første egenkomponerte julelåt 1. desember

Gringo Bandido har tidligere sluppet et album, en EP, en splittsingel med irske The Mighty Stef og bidratt til soundtrackene til TV-seriene Dag og spillefilmen Fuck Up.

Merk: Keyboardist Ivar Eidem, spellemannprisvinnende sanger i oslobandet Matchstick Sun (vi kommer tilbake til dem i Deichmans musikkblogg) er et av medlemmene i Gringo Bandido.  Morten Ståle Nilsen i VG skrev følgende om debutalbumet som ble sluppet tidligere i år: “Garasjerock fra Halden. Frontet av Christian Sandaker, som høres ut som Roky Erickson etter fuktige år på sjøen. Storartet sekstitallsorgel ved Ivar Eidem.”

 

Lyric video:

Comments
One Response to “Garasjerockere fra Halden med egenkomponert julelåt”
Trackbacks
Check out what others are saying...


Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!