Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 4. januar 2014

Marte Wulff – å plutselig føle seg fremmed overfor den man pleide å være aller nærmest

Tre år har gått siden sist vi hørte fra Marte Wulff, den gang med sitt første album med norske «Handler I Selvforsvar». Den nye singelen «Finne deg igjen» er første smakebit fra albumet «Utlengsel», som ventes nærmere sommeren.
Av: Victor Josefsen

Marte Wulff bruk

Marte Wulff spilte på by:Larm allerede i 2006, på samme tid rullet og gikk sukkersøte «Carousel of Love» i reklamepausene på TV3 som akkompagnement til til joggebukser, skjerf og hva ellers en av norges største klesbutikker hadde å by på.

 

 

Samme år slapp Marte Wulff debutalbumet «Jacket», og den pluss oppfølgeren «Safety Pins» er midt i blinken for deg som har sans for gitarpop av det milde og snille slaget.

 

 

Den nye låten «Finne deg igjen» gjestes av bysbarnet Erik Faber, som tidligere har samarbeidet med Wulff på radiohiten «Racing» fra hans forrige album, der hun bidro med tekst og vokal.

 

 

«Finne deg igjen» handler, i følge Wulff, om å plutselig føle seg fremmed overfor den man pleide å være aller nærmest, og om ensomheten i å lete etter en annen, men finne seg selv.

Singelen er, som resten av albumet, skrevet for og spilt inn med fullt symfoniorkester i tillegg til Martes vokal og piano. Alle tekster og melodier er signert Wulff.

«Finne deg igjen» er ute i dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter