Ukas tips!

For de av dere som gikk glipp av Fire! Orchestra i går på Victoria (og stakkars stakkars dere, for det var en insanly bra konsert!) får en ny sjanse i dag når All Ears-festivalen starter opp for 12. gang på rad.

 

2014AllEarsplakat1

 

All Ears er for mange årets høydepunkt når det gjelder støy, impro og frijazz, og primusmotor Paal Nilssen-Love har som vanlig gjort en god jobb i å velge ut artister: Ken VandermarkKim Myhr, Frode Gjerstad, Pika og Thurston Moore er noen av høydepunktene. Og skulle du være så heldig å ha fri midt på dagen i morgen, kan du høre Lasse Marhaug i samtale med nettopp støygudfar Moore.

Ellers må jeg si januar står virkelig i frijazzens tegn, og vår mann Nilssen-Love bidrar godt til dette, på tirsdag smeller han til i en duo med Vandermark Mir, og senere i måneden blir det tre dager med finsk-norsk moro. Men Paal gir seg ikke så lett, i slutten av måneden kan du høre Paal Nilssen-Love Large Unit, et drømmeband han satte sammen i forbindelse med Moldejazz i fjor.

Det er med andre ord ingen grunn til å klage, i januar er det mange gode muligheter til å kjenne det vibrere i drøvelen og suse i ørene.

 

Her kan du søke etter og låne musikk, noter, tegneserier og bøker i Deichmans katalog

 

Sjekk også:

Kong Richard + årets 10 beste skiver med Paal Nilssen-Love (2013)
Årets 10 beste album med Paal Nilssen-Love!(2012)
The Thing sin plate, Boot!
Liker du ikke jazz sier du?
The Thing: En fantastisk konsert!
Atomic er ute med ny plate
Magda Mayas spiller sammen Tony Buck og Kim Myhr i musikkavdelingen (intervju)
Konsert på Deichman: Kim Myhr med Tony Buck og Magda Mayas
Noen slapp fanden og Thurston Moore ut av skapet

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!