Debut-video fra debut-kassett

Hans Ice – Crooling Rally Bruk

Hans Ice er navnet, med et slikt navn er han nesten automatisk kvalifisert til å opptre på Ice Music Festival i Geilo som går av stabelen akkurat nå. I stedet lanserer Ice debut-video fra hans kommende debut-kassettutgivelse.

Videoen er laget som et samarbeid mellom Hans Ice selv og kunstner og designer Espen Friberg, som bl.a. var med på å grunnlegge designkollektivet Yokoland. Video-opptakene er gjort i Oslos gater, nattestid høsten 2013, med et VHS-kamera fra 1980-tallet kjøpt i en bruktsjappe i New Orleans. Og selve videoen kan kanskje best beskrives som et avsporet rally gjennom natta.

 

 

Tiitelen på debut-videoen til Hans Ice er «Crooling Rally Mjøl» (bra tittel) og er laget til den første låta fra hans nevnte kommende debut-kassettutgivelse, «Shaking Hands with Hans Ice» (bra tittel dette også). Kassettutgivelsen slippes våren 2014.

Videoen hadde premiere på Portland Museum og Modern Art 7. januar 2014, og ble vist sammen med videoer av bl.a. Fred Armison og Mark Gonzales.

Comments
One Response to “Debut-video fra debut-kassett”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Debut-video fra debut-kassett […]Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!