Silver er tilbake! Opptrer på Tons of Rock

Silver presse Tons of Rock

 

Etter utallige forespørsler fra fans i hele Norge gjør Silver nå sin første festivalopptreden på flere år. Silver er utrolig bra live, jeg har sett dem flere ganger, så få med Silver på Tons of Rock til sommeren.

Av: Victor Josefsen

 

«De siste årene har vi fått ekstremt mange forespørsler om å spille live igjen. Når Tons of Rock ba på sine knær om vi kunne komme til Halden i juni, tenkte vi fuck it! Dette er folk som var med å bygge opp Silver i sin tid, og den perfekte arena for å gønne på igjen! Vi planlegger en ny singel før sommeren og vi gleder oss ekstremt til å spille skitten punk i Halden, der vi lagde vår beste skive i 2006!»
 – Tommy Akerholdt aka Amy Jubb, Silver

 

Sjekk Silvers «The Personal Decay«, en framifrå låt fra skiva «World Against World» (2006). «The Personal Decay» er på min all time punk/rock-bangers-liste sammen med det ypperste fra Backstreet Girls, Turbonegro, Amulet, The Ratcats, The Good The Bad And The Zugly, The Carburetors, Gluecifer osv.

 

 

Tons of Rock: 20.-22. juni 2014

Du kan låne musikk av de prima utøvere nevnt i saka, bare søk her.

Sjekk også:

Turbonegro-klassikere
The Good the Bad and the Zugly – Intervju
The Carburetors: Dette er blodig alvor!
Tons of Rock: En rendyrket rockefestival

Comments
One Response to “Silver er tilbake! Opptrer på Tons of Rock”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] også: Silver er tilbake! Opptrer på Tons of Rock Tons of Rock: En rendyrket rockefestival Turbonegro-klassikere Øya 2013: Black Debbath Black […]Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!