I Only Fucked You As A Joke

childbirth_band-photo

«I Only Fucked You As A Joke» med Childbirth er en av de morsomte «Revolution Girl Style Now!»-låtene å oppdrive. Og ikke nok med det, det er flere must have-låter på slippet deres, «It’s a Girl», sjekk også «How Do Girls Even Do It?». Anbefales!

Tekst: Victor Josefsen

Seattle-jentene i Childbirth har markert seg i undergrunnen i USA, særlig med feminist-anthemet «I Only Fucked You As A Joke». Riot grrrl-style aka 2014. Sarkastisk, humoristisk og ikke minst drivende cool garasjerock/punk.

 

 

childbirth.bandcamp.com/

 

ps 1 Childbirth utgivelse «It,s A Girl» er kun utgitt på kassett, på Help Yourself Records.

ps 2 Childbirth består av medllemmer fra Chastity Belt, Tacocat, and Pony Time, om det ringer noen bjelle(r).

 

 

 

De originale Riot grrrl

Chicks on Speed

 

«Egenprodusert musikk- og fanziner og konserter via egne jentenettverk var resepten, og Revolution Girl Style Now! var parolen. Riot grrrl representerte Girlpower lenge før ordet var på alles lepper og jenteopprøret var motpolen til den tradisjonelle mannsdominerte musikkbransjen. Gruppa Bikini Kill var riot grrrl bandet framfor noen og albumet «Pussy Whipped» er et must have!»

Les mer.

 

Comments
2 Responses to “I Only Fucked You As A Joke”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Les også: Kvinnedagen er her, og det feirer vi med Riot Grrrl! «I Only Fucked You As A Joke» er en av de morsomte «Revolution Girl Style Now!»-låten…e […]

  2. […] 5. Childbirth – I Only Fucked You As A Joke […]Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!