Låtanbefaling: The Dogs – «Armed and Fairly Well Equipped»

The Dogs

På tampen av fjoråret slapp Kristopher Schau en finfin EP med The Terrifieds. Med like finfin artwork av Petter Baarli fra Backstreet Girls. Nå er de begge ute med album; Baarlie med sitt første soloalbum og Schau med gruppa The Dogs.

Tekst: Victor Josefsen

En av toppene på den nye The Dogs-skiva, The Tears Are Voodoo (utgitt på lekker vinyl), er Turbonegro-favoritten,»Armed and Fairly Well Equipped», fra Hot Cars and Spent Contraceptives. Cool versjon. Sjekk originalen:

 

 

Men også Schaus egne låter holder absolutt mål. Brødrene Kristopher og Aleksander Schau spiller musikk de liker, og prater om hva det måtte være, hver uke på Radio Nova, i programmet Kvegpels.

Kvegpels har eksistert i godt og vel 20 år, og Schau-brødrene har i årenes løp spilt musikk som The Queers, Didjits, Hard-Ons, The Riverdales, Murder City Devils, The Yum Yums, The Wonderfools, Caddy, Kung Fu Girls, Daggers, Astroburger, Anal Babes, Bonk, Turbonegro og mye, mye mer!

The Dogs sitt nye album, The Tears Are Voodoo, er nærmest å regne som et smakfullt destillat av det Schau-brødrene har spilt innen garasje/punk-rocksjangerne i løpet av disse årene. Jeg kommer tilbake The Dogs, og den nye skiva senere.

Her og nå anbefaler følgende: Ta turen til Last Train. Konsert med The Dogs torsdag 3. april, altså i kveld https://www.facebook.com/events/1469488776603124/

 

 

 

 

 

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!