Søk Meny Lukk
Lukk
Av: Victor Josefsen Anbefalinger 19. juni 2014

Jarle Bernhoft først ute på musikk-appen HD360

hd360-ipad
Jarle Bernhoft blir verdens først artist på den helt nye musikk-appen HD360 når han mandag 23. juni lanserer albumet Islander som app.

Islander appen er den første av sitt slag i verden som inneholder et helt album i full HD i tillegg til en rekke eksklusive musikkvideoer, 360” video og interaktive elementer som loop stasjon og miks konsoll, melder Head Of Promotion.

«Denne appen er for meg som å ta med seg omtrent alle fordelene ved vinyl (bortsett fra overflatestøy da) inn i den digitale verden.» Jarle Bernhoft

Jarle Bernhoft har selv vært involvert prosjektet i over seks måneder
– Denne appen er for meg som å ta med seg omtrent alle fordelene ved vinyl (bortsett fra overflatestøy da) inn i den digitale verden. Du får musikken slik den låt da vi mastra den, uten noe som helst kvalitetsreduksjon, samt tekst og bilder i stort format. I tillegg er det masse innhold som videoer i HD og interaktive elementer som en remix-seksjon, som gjør lytteren til deltaker heller enn en passiv forbruker av musikk, forteller Jarle Bernhoft.

Fremtidens musikkplattform ?
HD360 Appen er en helt nye måte å utforske musikk på. Ved å kombinere lyd og bilde i full HD med klassisk cover art work slik vi kjenner det fra vinyl samt interaktive elementer som loop stasjon og studio fasiliteter hvor lytteren kan kreere egne versjoner av utvalgte låter, er dette noe markedet aldri har sett tidligere, melder Head Of Promotion.

 

 

Sjekk også: Historien om loopen – en historie som gjentar seg

 

Her kan du søke etter og låne musikk, bøker, tegneserier og noter i Deichmans katalog

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 62 andre abonnenter