Beezewax: Ny singel / Første album på syv år

beezewax_
Tidligere i år gjorde det finfine Mosse-pop-bandet Beezewax konsertcomeback på Primavera Sound i Barcelona i tillegg til en vårturné i England, og i midten av neste måned følger de opp med et nytt album på Sellout Records. Tomorrow er den sjette albumutgivelsen og deres første siden de tok seg en pause, fra gruppen ledet av Kenneth Ishak, og samtidig deres første utgivelse på 7 år!

Det er ingen ønsker om å dvele ved 90-talls indierocken, selv om dens inspirasjon fortsatt er tilstedeværende. Men i tillegg til dette har bandet både vendt blikket bakover og fremover for inspirasjon. Trommelyden til The Ramones og gitarene til ‘The Cure, men samtidig rytmikken og synthbruken fra kontemporær indierock. 9 låter med pur gitarpoplykke. Som en perfekt blanding av Teenage Fanclub, The Cure, Violens, Diiv og Phoenix, ifølge presseskrivet.

Sjekk den nye singelen «Hazzard» produsert av Kenneth Ishak og Jorge Elbrecht (Ariel Pink, Violens).

«Hazzard var den første låta som ble skrevet til albumet. Den handler om en gutt som er basert på flere av mine nærmeste venner, fra da jeg vokste opp på Øreåsen i Moss. Den representerer veldig godt hva vi alltid har ønsket å lage og være», sier Ishak i forbindelse med premieren. – Kenneth Ishak.


Vokalist og gitarist Kenneth Ishak har gitt ut flere soloalbum, det kritikeroste debutalbumet til hans nye band Heyerdahl i fjor, samt produsert en drøss med artister som f.eks. Kaja Gunnufsen, Little hands of Asphalt og Thea & The Wild.

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!