Vi må spole tilbake. Igjen: Rancho Relaxo

Rancho

Stillbilde fra Rancho Relaxos video I'm Cryin.
Tekst: Victor Josefsen

«Vi må spole tilbake. Igjen.» er  forsideteksten på forrige utgave av Deichmanbladet (nytt nummer er på vei). I denne bloggen spoler vi også tilbake (til saka vi publiserte for 3 månederer siden), og fram. Rancho Relaxo, med base i Møre og Romsdal, kom med ny video for en måned siden – med ingen ringere enn Salma Hayek i hovedrollen.

 

 

Rancho Relaxo har gitt ut en del album siden oppstarten i 2003. Det siste er titulert «Happy Friday Experiment». Selv lister de bl.a. opp The Jesus and Mary Chain og Spacemen 3 som referanser. I likhet med The Jesus and Mary Chain (de har covret «On the Wall») og Spacemen 3 opererer Rancho Relaxo i sin helt egen sfære.

 

Rancho cover

 

Rart, egentlig, at så få i Norge namedropper denne gruppa, eller, kanskje ikke, selv oppdaget jeg dem ved en tilfeldighet, da jeg var i gang med å kassere (promo) CD´er dukket Ranco Relaxo-skiva «Happy Friday Experiment» opp.

Rancho Relaxo er tydeligvis like fascinert kassetter som oss. Sjekk innecoveret på skiva «Happy Friday Experiment» og videoen «Wisdom Blackout».

Du kan låne Rancho Relaxo sitt album «Happy Friday Experiment» på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen.

Rancho Relaxo slipper nytt album i år.

 

Sjekk også albumet/albumene og de andre coole videoene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!