Søk Meny Lukk
Lukk
Av: admin Anbefalinger 16. oktober 2014

Pitbull tar over Spotifys spillelister

Pitbull

I morgen, fredag 17. oktober, vil Pitbull gjøre en eksklusiv Spotify Playlist Takeover. Pitbull, som nylig nådde milepælen med en milliard avspillinger hos Spotify, er rangert som den tredje mest strømmede amerikanske artisten i Spotifys historie – like bak Eminem og Katy Perry.

Fra fredag og ut helgen vil Spotifys Today’s Top Hits-spilleliste, som har nesten to millioner følgere, være under Pitbulls kontroll, og alle låter velges av ham,

Spekteret spenner fra Michael Jackson, Notorious B.I.G og Celia Cruz til 2014-hits fra Enrique, Disclosure og Pitbull selv. Listen tar oss dermed med tilbake til fortiden, samtidig som den gir oss flere låter som er aktuell nå. Fellesnevneren er at låtene har vært med på å forme Pitbull til artisten han er i dag.

Spotify er en viktig kanal når Pitbull skal nå sine fans, og selv har artisten følgende å si om overtakelsen:
– Uten hjelp fra lojale fans ville vi aldri nådd en milliard avspillinger hos Spotify. Jeg ønsker å takke alle som har bidratt til suksessen over hele verden, og Spotify for plattformen de tilbyr. Sammen viser vi at musikk er et universielt språk, sier Pitbull.

Pitbulls fjerde album, Globalization, er tilgjengelig på verdensbasis fra 24. november.

Pitbulls Spotify Playlist Takeover av Today’s Top Hits starter klokken  15.00 fredag 17. oktober og varer til klokken 06.00 mandag 20. oktober.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Abonner

Oppgi din e-postadresse for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 64 andre abonnenter