Ny låt og video fra Psyence Fiction

iampsyencefiction_4_blå

 

I dag slippes «Small Filled In Number Nines” som andre smakebit fra Psyence Fictions kommende debutalbum «Spy vs. Spy», som slippes 16. januar. «Small Filled In Number Nines” handler om å fremmedgjøre seg, og om hvor rare og smale og teite alle blir når man har bestemt seg for sin helt egne sannhet, som de andre rundt en åpenbart ikke forstår det monumentale i. Den har en barnslig snert av arroganse og veslevoksenhet ved seg, og er en videreutvikling av en demo som finnes på iampsyencefictions første kassettutgivelse.

 

 

Videoen er ment å si noe om hvordan samspillet og vennskapet mellom bandmedlemmene står i sentrum for musikken de produserer.

 

still_2.7.1

 

– Det er også tydelig at det ligger en stor spenning og ydmykhet blant gutta, når de presenterer sitt arbeid for et større publikum, sier Bendik Mondal som sammen med Christian Karlsen står bak videoen. Det var utfordrende å bringe bandets særegne stil, både visuelt og musikalsk, inn i et mer dokumentarisk uttrykk. Samtidig som filmen er ulik store deler av deres tidligere arbeider, trekker det med seg noe av roen og undringen i deres musikk. Det var veldig spennende å utforske en ny retning sammen med gutta, og vi håper at filmen kan bringe publikum nærmere menneskene bak musikken.

 

still_2.9.1

 

Sjekk også:
Psyence Fiction, tidligere iampsyencefiction, med ny video
by-Larm 2014: Shitrich og iampsyencefiction To av høydepunktene onsdag

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!