Black Debbath med ny Rockequiz

Black Debbaths

Årets feteste julegave kommer allerede lørdag 6. desember, skriver Black Debbath på hjemmesiden sin. Nei, det er ikke ribbe og julepølser bandet snakker om. Det er den nye quizboka «Black Debbaths Aktivitetsbok med rockequiz 2015».

Tekst: Gunnar Vilberg

Boka er oppfølgeren til deres tidligere og svært så lese-vennlige Rockequiz-bok som kom i 2013. Ifølge bandet inneholder ikke den nye boka bare rene quizer, men også diverse praktiske pusleoppgaver som Tegn skjegg på bassisten og Flytt operaen til Bøler Samfunnshus.

Ja. Da er det bare for deg å gå til nærmeste bokhandel i morgen for å smuglese litt. Så skal vi se om vi ikke får den til utlåns på biblioteket etter hvert.

Her kan du lese tidligere sak om Black Debbaths forrige Rockequiz.

Black Debbath

 

 

Sjekk også:
01front_blackdebbath_270413 Black Debbath spilte en forrykende konsert på Rockefeller

 

02_blackdebbath_oya_070813 Øya 2013: Black Debbath

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!