Julegavetips: Boksen Weird Tales of the Ramones

 

Nytt Ramones bilde
Boksen Weird Tales of the Ramones som kom ut i 2005 passer like fint i bokhylla som i spilleren, med tre album, en DVD og en femti siders tegneserie (!).

Bl.a. har mannen bak Simpsons tegnet sin hyllest til The Ramones. Coveret på herligheten fra Rhino er i gjennomført Iskalde Grøss-stil (det følger også med tegneserie og 3D-briller), så samleboksen er dermed en pryd både for øre og øyne. Boksen inneholder tre CD-er med musikk, demoer, b-sider, singel mikser m.m. Topp det hele med å slenge med selvbiografi-DVD-en Lifestyles of the Ramones (inkludert 18 musikkvideoer) med i gavepakken. Da vil julefreden garantert senke seg i heimen. Merk deg også at juleklassikeren «Merry Christmas (I Don’t Want To Fight Tonight)» er en av godt og vel 85 (!) låter som har fått plass i samleboksen Weird Tales of the Ramones.

 

 

The Ramones – Merry Christmas (I Don’t Want To Fight Tonight)
YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

 

Du kan også låne The Ramones-klassikere (CD-er, DVD-er og bøker) på Deichmanske bibliotek, Musikkavdelingen. 

«Gabba Gabba Hey»!

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!