Ebba Grøn – et av de beste bandene fra Skandinavia, noensinne

Ebba_Grön

 

EBBA GRØN – EBBA THE MOVIE (1982)

 

Ebba Grøn er et av de beste bandene fra Skandinavia, noensinne. De slapp tre små, store album, før Thåstrøm og de to andre medlemmene forsvant til mer, ja, seriøse og mindre spennende sysler.

Ebba Grøn var punk, powerpop, energi, spilleglede, svette, humør med et usedvanlig solid og fengende musikalsk fundament i bunn. (Observér hvordan Thåstrøm sitter og digger Jimmy Reed i filmen.). I Ebba the Movie har du en unik sjanse til å oppleve dette fyrverkeriet på nært hold. En av de bedre banddokumentarene jeg har sett – tett på uten å være så veldig selvbevisst. Du får ikke følelsen av å sitte og se en dokumentar om et band, det er som å være med Ebba Grøn i hverdagen deres noen uker helt først på 80-tallet.

 

 

Saka er hentet fra Rille.no
En blogg om den beste musikken som har kommet ut de siste tiåra.
Tekst: Kjetil Syverud

 

Sjekk også:
Thåström på Sentrum Scene
Thåström – Beväpna dig med vingar
Thåström – Operataket

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!