Pophilsen fra Wilson

 

wilson

Brian’s back!

Brian’s back ja. Det var jo sangen som ledet kampanjen som skulle comebacke Brian Wilson noe så innmari inn mot siste halvdel av 70-tallet. En litt mørk og kynisk vise, nasalt sunget av Brians fetter og Beach Boy-kollega Mike Love. Men det var den gang.

De siste årene har Brians output vært jevn og av relativt høy kvalitet (That Lucky Old Sun, Brian Wilson Reimagines Gerswin, In The Key of Disney, That’s Why God Made the Radio med Beach Boys).  Sistnevnte Beach Boys-album kunne låte i overkant generisk. Derfor er det fint å høre låta som nylig ble sluppet. En fin og jordnær innspilling.

No_Pier_Pressure

Den vil befinne seg på Brians kommende album «No Pier pressure» (beklageligvis var det plateselskapets ordspillkonge som fikk velge albumcoveret) På sangen har han med seg alltid stødige Al Jardine (ja, hvis du tråler live-klipp fra 80-tallet er han ofte den eneste som aldri er synlig full) og dessuten lost Beach Boy David Marks.

En fengende låt uten for mye slitsom «bæring av arven». Bare et sunt pop-løft med pene harmonier.

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

Se også Brian Wilsons samarbeidspartnere rangert fra best til verst

Comments
One Response to “Pophilsen fra Wilson”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Pophilsen fra Wilson Brian Wilsons samarbeidspartnere – rangert fra best til verst […]Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!