By:Larm 2015: Astrid gjør seg fortjent til en plass blant pop-stjernene

Ja, vi snakker om Astrid Smeplass som kom på femte plass i Idol 2013, ungjenta som nå har blitt mer ambisiøs og sikker på at hun hører hjemme i musikkbransjen.

Tekst: Silje Ramleth
 Foto: Stian Schløsser Møller

Det var nettopp disse Idol-fordommene jeg måtte legge bak meg da jeg entra By:Larm sin nærmest fulle hovedscene. På tross av sin unge alder viser Astrid en selvsikkerhet og stoisk ro bak synthen som nå er en viktig del av musikkproduksjonen hennes. I tillegg fremstår hun ydmyk når hun kommuniserer med publikum, og betrygger både meg og janteloven. Lydbildet hennes har utvikla seg fra yndig flinkisvokal akkompagnert med kassegitar, til elektropop med RnB undertoner – det kler henne godt. Hun gjør alt riktig, så riktig at det nesten snur om til det kjedsommelige, men man kan ikke annet enn å kreditere henne for det høye musikktekniske nivået hun utøver.

009_ Astrid_070315

Astrid har kommet godt ut av Idol. Med et godt støtteapparat i Universal Music har hun det som skal til å slå gjennom, men det slår meg likevel at den voksende Astrid må få tid til å vokse litt mer. Vi kan forvente store ting fra denne jenta i åra som kommer.

070_ Astrid_070315

 

060_ Astrid_070315

075_ Astrid_070315

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!