Who killed Jimi Hendrix?

Who killed Jimi Hendrix?

jimihendrix01
Jimi Hendrix Experience points: 130

En bruker av Adventure Game Studio (platform for å lage enkle spill i point & click-sjangeren) publiserte nylig spillet “The Jimi Hendrix Case”, et spill der du som Jimi Hendrix skal etterforske drapet på Jimi Hendrix. Politimester Jimi Hendrix og dine kollegaer Jimi Hendrix og Jimi Hendrix har flere mistenkte på listen sin, blant annet Jimi Hendrix og Jimi Hendrix.

Jeg har ikke fullført spillet ennå, men i en verden der alle er Jimi Hendrix tar jeg det for gitt at gjerningsmannen er Jimi Hendrix. Det hele føles litt som scenen i Being John Malkovich når Malkovich selv går gjennom korridoren for å se verden gjennom sine egne øyne. Mildt sagt absurd, med andre ord.

Spillet kan lastes ned gratis her

Jimi Hendrix på Deichman

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!