Ikke gå glipp av den aller siste Rumble In Rhodos-konserten: 19. September, Oslo, Rockefeller

Foto: Stian Schløsser Møller: Stinn brakke på Parkteatret da Rumble in Rhodos hadde slippfest for "Grace and Nuance" 26. oktober 2013.

Foto: Stian Schløsser Møller. Stinn brakke på Parkteatret da Rumble in Rhodos hadde slippfest for «Grace and Nuance» 26. oktober 2013.

 

Ikke gå glipp av din aller siste sjanse til å se avslutningskonserten med Rumble In Rhodos: 19. september, Oslo, Rockefeller. I dag 18. september opptrer gruppa på BrukBar / Blæst, Trondheim. Varm opp til konsertene med Signs of Fervent-skiva og resten av katalogen.

 

signs-of-fervent-devotion

 

Det er fritt frem for å kjøre discomoves på platas mest dansbare. Et album som er umiskjennelig Rumble In Rhodos, bare enda friskere og enda mer spennende. Et aldri så lite kunststykke, rett og slett.

Rumble In Rhodos
Signs of Fervent Devotion (2011)
RIR / Tuba
Karakter: 5

Saturday Night Rhodos

Da Rumble In Rhodos slapp singelen White Dancing i november i fjor, var det med en ganske annerledes sound enn vi har vært vant til å høre fra den kanten tidligere. Her hadde de på finurlig vis klart å smøre sammen sin hardcore-infiserte signaturindierock med riktig så dansbar funk. Follo-bandet har aldri hatt for å vane å trå feil, og singelen var sånn sett enda et steg i riktig retning. Men her var det altså snakk om en ganske markant retningsendring, og et nesten reinkarnert Rumble In Rhodos. Budskapet var etter alt å dømme klart: Her skal det danses. Og på sitt tredje album fortsetter de mer eller mindre i samme sporet. I produsentstolene er det Montée-duoen Erlend Mokkelbost og Anders Tjore fra som har sittet og bidratt til en aldri så liten makeover hvor blant annet synth og congatrommer har fått innpass. Det er riktignok noe man kan kalle i retningen av vintage Rumble In Rhodos her, men hardcore-trykket er enda mindre enn før, mens det er fritt frem for å kjøre discomoves på platas mest dansbare. Til slutt sitter vi igjen med et album som er umiskjennelig Rumble In Rhodos, bare enda friskere og enda mer spennende. Et aldri så lite kunststykke, rett og slett.

Rune Aas

Anmeldelsen er tidligere publisert i Spirit

 

Her kan du søke etter og låne utgivelser i Deichmans katalog

 

Sjekk også:

015_rir_hoved_26102013 Foto: Stian Schløsser Møller. Rumble in Rhodos på Parkteatret – Bilder

 

Rumble video2 bruk Video: Visionary Art-plate-cover, 70s syrefilm, voodoo og Nollywood

 

Vi anbefaler: Den nye singelen fra Rumble In Rhodos

Rumble in Rhodos: Se og hør en eksklusiv fremføring av «Eternal Seesaw»

Rumble In Rhodos: Bilder Musikkfest 2012

Comments
4 Responses to “Ikke gå glipp av den aller siste Rumble In Rhodos-konserten: 19. September, Oslo, Rockefeller”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] også: Albumanbefaling: Rumble In Rhodos – Grace & Nuance Rumble In Rhodos: Bilder Musikkfest […]

  2. […] anbefaler: Den nye singelen fra Rumble In Rhodos Albumanbefaling: Rumble In Rhodos – Grace & Nuance Rumble In Rhodos: Bilder Musikkfest […]

  3. […] Albumanbefaling: Rumble In Rhodos – Signs of Fervent Devotion […]

  4. […] Vi anbefaler: Den nye singelen fra Rumble In Rhodos Albumanbefaling: Rumble In Rhodos – Signs of Fervent Devotion […]Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!