Hilma Nikolaisen – en av våre julelåtfavoritter

HilmaRingRing_by_Ghostcamera Foto: Ben Sand

 

Fysisk Format slapp en liten julesingel fra Hilma Nikolaisen i fjor. En varmende liten låt med kirkeklokker og det hele, en døsig julelåtmiks av Mazzy Star, Velvet Underground og The Jesus and Mary Chain. En av mine favorittjulelåter.

Av: Victor Josefsen

Hilma Nikolaisen sier om låten:
«Jeg drev på med en skisse for en små-høytidelig ballade som plutselig falt like i julesangboken, på et veldig naturlig vis. Fint å skulle gå inn noe helt nytt, og i tillegg noe spesielt å dele musikken når vi nå alle er i samme julestri eller -stemning. Nå gleder jeg meg til neste års påskelåt, pinselåt osv. Det skal ikke stå på høytidelige anledninger.»

 

 

Saken er oppdatert 8. desember 2016.

 

Sjekk også:

Plateanmeldelse: Hilma Nikolaisen – «Puzzler»

Singelanmeldelse: Hilma Nikolaisen – «Word»

Hilma Nikolaisen – Cloud Nine Rewind

Hilma Nikolaisen – en av årets beste julelåter

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!