Singelanmeldelse: Philco Fiction «Runimals»

Philco Fiction Animals

Artist: Philco Fiction

Singel: «Runimals»

Label: Tender

4/5

 

“Runimals” er fjerde single fra Philco Fictions kommende album «Talk/Brag» som slippes 29. januar 2016. Duoen Philco Fiction har prestert å bli plukket ut til å spille på Club NME i London i februar, ettersom de er en av artistene den tradisjonsrike musikkavisen har mest tro på i 2016. Bra jobbet! Elektropop er kanskje en passende sjangerbetegnelse på hva Philco Fiction driver med rent musikalsk. «Runimals» byr i tillegg på et riktig så snasent blåserarrangement som låter veldig forfriskende i det elektroniske lydbildet. Kyndig utført. Vokalist Turid Alida Solberg står bak tekst og melodi, og må tilskrives et betydelig talent. Det er for så vidt ren pop, men med brainy løsninger og nynnbare refreng, og det er ingen smal sak.

Lars Junge

 

Sjekk også:

Deilig Philco Fiction på Øya!

Mer Philco Fiction

 

Lån Philco Fiction på Deichman!

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!