Singelpremiere: Knekklectric – Stolpekontroll

Knekklectric

 

Bandet Knekklectric er en småprogressiv gjeng fra Ålesund. I dag 1o. juni kjører vi premiere på deres første singel «Stolpekontroll», som er første smakebit fra Knekklectrics nye plate og andre fullengder «For mange melodia» som slippes til høsten.

 

Hvorfor bandnavnet?
– Det er en videreføring av det tidligere bandet McKnekk som spilte countrylåter. Da bandet skifta akugitarer til el-gitarer ble navnet elektrifisert også, altså Knekklectric, sier gruppa til Deichmans musikkblogg.

 

Knekklectric har nettopp signert med bergenslabelet Tik, som også har bl.a. Hvitmalt Gjerde i stallen. Knekklectric har medlemmer fra band som Bloody Beach, Monstereo, Mahogni og Alexander von Mehren. Det har gått to år siden bergensbandet slapp debutalbumet «Ingenting å melde». Siden da har kvintetten jobbet med å lage et nytt, sammen med produsent Iver Sandøy (Seven Impale, Enslaved blant andre). De fem medlemmene har spilt en solid rekke med konserter, og fylte konsertstedet Østre i Bergen til randen under plateslippet tilbake i 2014.

 

– En perle av en sommerlåt om det å ikke strekke til her livet, slik beskriver Knekklectric låta.

 

 

Slippet feires med en konsert på Landmark i Bergen 11. juni.

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!