Stopp pressen! Motorpsycho har fått ny trommis

motorpsycho_rf2013
Foto: Stian Schløsser Møller

2017 har fått en flying start for alle oss som har som har gått rundt med høye skuldre siden trommeslageren Kenneth Kapstad kastet inn håndkledet i fjor. Vi som fryktet 909 og andre trommemaskiner kan nå puste lettet ut.
Bandet opplyser på sine egne nettsider om at de har ansatt en ny, permanent trommeslager: Thomas Järmyr – en konservatorieutdannet trommis med svensk bakgrunn. Han spiller allerede i flere andre bandkonstellasjoner som Zu, Yodok, YODOK lll, Sunswitch og i bandet til Aidan Baker.
Ut i fra videoen under ser det ut til at Motorpsycho har hanket inn en fyr som fikser fire flate uten å senke/øke tempoet ufrivillig.

Takk for heads up av Synnøve Engevik, konservator ved Rockheim.

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!