Filmutstilling: vinterfilmer

vinterfilmutstilling
Med mindre man ønsker å drømme seg bort til varmere tider, pleier man (i alle fall jeg) å se filmer som er lagt til den årstiden man er i der og da. Om sommeren føles det helt feil å se filmer som er lagt til vinteren, mens om vinteren føles det derimot heeelt riktig. Nå er det vinter, så i den anledning har vi sirlig sortert ut et knippe spillefilmer som er lagt til vintertiden, om ikke hele filmen, så i alle fall store deler av den. Julefilmene er sjaltet ut. De gidder vi ikke se nå i kjølvannet av jula.

Kom gjerne med forslag til filmer som burde være med. Det finnes dog flere filmer som ikke er i Hovedbibliotekets samling, men som kun finnes ute hos de forskjellige filialene. De filmene er ikke tilgjengelige for denne utstillingen.

Oversikt over utstillingens filmer:
Defiance
Django unchained
Død snø
Fargo
Frozen river
Kjærlighetens kjøtere
La den rette komme inn
McCabe & Mrs. Miller
Ni liv
Nord
North face
Ondskapens hotell
Seraphim Falls
The ice storm
The Thing
Veiviseren
Vinterkrigen
Vinterkyss
Vinterland
Winter’s bone

Comments
3 Responses to “Filmutstilling: vinterfilmer”
  1. Erik Arnesen sier:

    De norske Troll i ord og Fjolla til fjells, kanskje? Førstnevnte var faktisk filmen hvor «Mariusgenaeren» ble vist for første gang. 🙂

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!