Ny singel med Beachheads – minst like god som «Moment of Truth»

Beachheads2016_by_ArneBruHaugHI Foto: Arne Bru Haug

 Tekst:Bent Inge Hvitstein

Jeg våger påstanden at den er minst like god som «Moment of Truth», som fikk terningkast 5 av redaktøren for musikkbloggen. Fuzzete og heftig drar de i gang «Una» med et riff som raskt setter seg fast i kroppen. Referansepolitiet kunne nok funnet noe å henge seg opp i her, men en slik sprudlende sak kan ikke arresteres. 26. januar dukker de opp på Krøsset (med Family Values som support), og 3. februar kommer debutalbumet. Norske festivalbookere bør finne plass på programmet, for dette er som skapt for varme sommerkvelder.

Beachheads sier selv om låta:
«Una» handler om kjærlighet ved første blikk, og låten skreiv seg nærmest selv. Den har en liten touch av soul og skandi-rock og er faktisk en av få låter på skiva som har gitarsolo.

 

 

EP-anmeldelse: Family Values – Time Stands Still
Skiva kommer 3. februar

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!