Releasekonsert på Blitz: Golden Core – Norges yngste metalrockere?

Golden Core cover

 

Golden Core er et metal-/stonerband fra Ammerud. Nærmere bestemt er dette en duo, der bandmedlemmene til sammen er 26 år. Alder betyr lite så lenge de besitter evnen til å lage tøffe låter.

På debutalbumet hamrer Johannes Thor Sandal (14) løs på trommene, mens Simen Harstad (12) vrenger frem grove gitarriff med stødige hender. Norwegian Stoner Machine er navnet på albumet, som er spilt inn i Blitz Lydstudio og blir distribuert via Tigers Diger Distro. Åtte instrumentale låter som er både tunge og barske, på et album som viser to gutter med mye energi og spilleglede.

Til tross for sin unge alder har de allerede en rekke konserter bak seg. Vinteren 2014 startet de samspillet på Fyrhuset musikkverksted. Senere samme år holdt de sin første konsert på ungdomsscenen under Granittrock. I fjor sommer varmet de opp for Napalm Death og MoE på Blå. Metal Hammer Norway belønnet Golden Core med 8 av 10 stjerner for den oppgaven.

Fredag 27. januar er det slippfest og konsert på Blitz:

https://www.facebook.com/events/916219598512873/

 

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

 

 

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!