Låtpremiere: I am K – «Stars»

Stars

I januar skrev P3 at I am K (tidligere Kelvin) var en av fem spennende norske artister og band å følge med på i 2017. Og de har kanskje rett, iallfall basert på I am Ks nye låt «Stars» som slippes i dag fredag 17. mars.

 Av: Victor Josefsen

P3 skriver at musikken til I am K fremstår både konseptuell og kalkulert, uten å være sjarmløs eller stiv. Og at der er en prima sammensausing av rock, pop og elektronika. Enig, iallfall basert på I am Ks nye låt «Stars», som sagt innledningsvis. «Stars» er mer kraftfull pop med tyngre elektroniske beats enn f.eks. deres andre singel «Lights Are Low». Det er trøkk i  «Stars», samtidig er den fengende.
«Disse kan prege 2017»-saka i P3 er for øvrig skrevet av min tidligere Spirit-kollega Eli van der Eynden (noen av anmeldelsene hennes er også publisert her på Deichmans musikkkblogg).

Vi må også få med at I am K, med base i Kristiansand, tidligere også har fått skryt av Clash Magazine, som mener de kommer til å gi ut ett av de mest toneangivende debutalbumene de neste årene. Time will tell. Enn så lenge anbefales «Stars».

 

 

I am K, Foto: Siri Sødahl,

I am K, Foto: Siri Sødahl.

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!