Videopremiere: Benjamin Finger – «Shadow Figures»

Stillbilde fra Benjamin Fingers video til «Shadow Figures».

Stillbilde fra Benjamin Fingers video til «Shadow Figures».

Her er den andre musikkvideoen Benjamin Finger har regissert til sitt nye album «Ghost Figures» ute på vinyl Oak Editions i Italia i disse dager. Den er (som vanlig) filmet på Super 8. Videoen til «Distance of a Shadow» ble skutt på en festival i skogen i San Francisco og Oakland. Videon til «Shadow Figures ble skutt i Seattle (Ballard) da Benjamin var på turné der i 2015. Albumet «Ghost Figures» baserer seg på piano komposisjoner, blandet med cello og field recordings. Så også med kuttet  «Distance of a Shadow. Videoen åpner med en creepy (horror)stemning, etter hvert «dempes» uttrykket og en varm, nostalgisk bris siver inn. Denne stemningsladete videoen er min foreløpige Benjamin Finger videofavoritt.

 

 

Her kan du søke etter og låne utgivelser av disse og andre artister i Deichmans katalog

 

Sjekk også:

Videopremiere: Benjamin Finger

Videopremiere: Benjamin Finger – «Distance of a Shadow»

Benjamin Finger – 5 om bøker og musikk

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!