Singelanmeldelse: Soft Ride – «The Sun In Her Eyes»

Soft Ride

 

Artist: Soft Ride

Låt: «The Sun In Her Eyes» (2017)

Plateselskap: Apollon Records

4+

 

Soft Ride er enda en konstellasjon av bergensrelaterte musikere. Bandet består primært av Bloody Beach-vokalist Arne H. Tjelle og Øystein Braut fra bl.a. Electric Eye. Soft Ride låter til dels noe mer konformt enn både Bloody Beach og Electric Eye. Med det så mener jeg at låten har et aldri så lite hitpotensiale. Det er ikke en åtte minutter lang kraut-jam med en brannsirene gående gjennom hele låten liksom. «The Sun In Her Eyes» er en pen poplåt.

Som navnet tildels sier handler dette om en slags soft rock. Låten høres også ut som den heter «The Sun In Her Eyes». Det er en deilig låt i midtempo, perfekt å ha på øret når man er på vei ned til stranden.

Dette kunne nesten vært en Euroboys låt, bare at den låter ikke like utstudert, som at de ikke har satt seg fore å kopiere enn spesifikk stilart. Selv om låten i utgangspunktet låter veldig indiepopete, er det også country-detaljer her med noen lapsteel-detaljer. Det er i tillegg noen vibrafonaktige sløyfer på topp som gjør låten meget drømmende. Og avhengighetsskapende.

Bandet består ellers av Anders Bjelland, Njål Clementsen, Raymond Tungesvik, Linn Frøkedal, Richard Myklebust, Einar Kaupang & Joar Nicolaysen. Disse folkene her er som regel innvolvert når det kommer noe som er over gjennomsnittet kult/interessant fra Bergen.

 

 

Arne H. Tjelle

 

Album slippes 23. juni.

Her kan du søke etter og låne utgivelser, bøker og noter i Deichmans katalog

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!