Singelanmeldelse: kathinka – «At Least I Tried»

kathinka least i tried cover

 

Artist: kathinka

Låt: «At Least I Tried» (2017)

Plateselskap: Usignert

4+

 

Vi falt pladask for kathinkas førstesingel, «Peace and Love» som ble lagt på den digitale trappen vår, helt ut av det blå, omtrent som jesusbarnet.
«Peace and  Love» er en poppsykedelisk lekkerbisken, og denne singelen «At Least I Tried» på ingen måte avviker fra forrige formel. Den er snytt ut av samme nese, men er noe mer uptempo. Det lukter 90-tall lang vei av dette her, men på en god måte. Ikke dreadlock-skalpelukt, syrnet batikk og teppejakke som det har gått jordslag i. Ikke sånn 90-tall. Mer Quartfestivalen 1999 med Mercury Rev. Freshere.

Bandet hennes består fortsatt av nøkkelfigurer fra den bergenske scenen. Såkalte ususal suspects som Richard Myklebust på gitar, Kim Åge Furuhaug – trommisen fra Bloody Beach og Great news osv.

I likhet med forrige singel er også denne mastret av Jørgen Træen – så soundet er gull.

Album. Vi vil ha album. Men ettersom de er usignerte ser jeg at det kan ta tid. Der igjen, med disse to singlene ute så burde det ikke går lang tid før noen tar til vettet og signerer dem.

 

 

Foto: Benjamin Hogstad

kathinka. Foto: Benjamin Hogstad

 

Her kan du søke etter og låne utgivelser, bøker og noter i Deichmans katalog

 

Sjekk også:

Singelanmeldelse: kathinka – «Peace and Love»

kathinka – 5 om bøker og musikk

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!