Videopremiere: Camilo Beltran – «I Was»

Camilo Beltran. Foto: Øystein Grutle Haara.

Camilo Beltran. Foto: Øystein Grutle Haara.

Tidligere i år ga labelen Diamond Club ut singelen til Camilo Beltran «I Was». Nå ønsker Camilo å dele videoen til låta, og dét gjør vi i denne bloggen. Videopremiere.

 Av: Victor Josefsen

Videoen ble faktisk laget først, deretter laget Camilo et passende soundtrack. «I Was» er oppfølgeren til singelen «Morning» og EP’en «We Were Awakened», som ble sluppet i 2015. Inspirasjonskildene til Camilo Beltran er utøvere som Devendra Banhart, Nick Drake og Vashti Bunyan, men han skaper sitt eget uttrykk gjennom akustisk gitar, annerledes toneringer og flere pedaleffekter, poengterer managementet.

Videoen og låta reflekterer familien til Camilo Beltran, som flyttet til Norge fra Chile. «I Was» er skrevet fra hans fars perspektiv, og er et slags uskrevet «brev» til Camilo fra faren, som flyttet tilbake til hjemlandet Chile etter bare noen år i Norge. Se og Hør Camilo Beltrants musikkvideo & låt «I Was» her.

 

 

Her kan du søke etter og låne utgivelser, bøker og noter i Deichmans katalog

 

Les også:

Nick Drake – A Skin Too Few (Film)

Engelsk landsbypsykedelia

Coverkunst: Nick Drake – Bryter Layter

Leave A Comment

Kontaktinfo

Arne Garborgs plass 4,
0179 Oslo
Tlf.: 23 43 29 22

Redaktør:
victor.josefsen@
kul.oslo.kommune.no

www.deichman.no

Åpningstider

Åpningstider sept. - mai:
Man - fre: 9 - 19
Lørdag: 10 - 16
Søndag: Stengt

Åpningstider juni - august:

Man - fre: 9 - 18
Lørdag: 11 - 15
Søndag: Stengt

Om musikkavdelingen

Avdelingen mottar henvendelser fra hele landet og er dermed en nasjonal ressurs, og er en del av et landsomfattende nettverk av musikkbiblioteker og -arkiver blant annet gjennom sin tilknytning til Norsk Musikkbibliotekforening.

Vi tilbyr

Musikkavdelingen tilbyr en stor samling med CD, DVD, noter og bøker, og bred kompetanse blant personalet. Samlingen inkluderer også materiale innen dans.

Utlån, reservering og levering av materiale er selvbetjent, noe som gjør oss enda mer tilgjengelig for de som ønsker hjelp til å finne frem i samlingen eller slå av en musikkprat!